Jauhelihajuuresvuoka

Paista jauheliha ja mausta mielesi mukaan (esim.

grillaus- ja paprikamauste toimii aina).

Kuullosta sipuli jauhelihan seassa.

Lisää 3dl vettä ja murenna lihaliemikuutio joukkoon, kiehauta.

Lisää 2,5dl ruokakermaa.

Voitele vuoka rasvalla.

Sekoita peruna-juuressekoitus ja "jauhelihakastike" vuoassa.

Lisää tarvittaessa vettä/ruokakermaa oman maun mukaan.

Halutessasi voit lisätä juustoa päälle.

Kypsennä uunissa 200 asteessa tunnin ajan alimmalla tasolla.

Mitä mainioin arkiruoka :)

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha (Atria), annos 400g800g1360kcal160g0g80g0g
Peruna-juuressekoitus (Kesäpöytä apetit), annos 100g2000g1060kcal28g228g4g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl20g50kcal2.4g0.3g4.4g0g
Ruokakerma 15% (Rainbow), annos 200g500g800kcal15g20g75g0g
Oivariini, laktoositon (Valio), annos 5g8g54kcal0.1g0.1g6g0g
Vesi, vesijohtovesi 600g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 140g42kcal1.7g6.7g0.3g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8136g6733kcal414.4g510.2g339.4g4.8g
Valittu annoskoko4068g3367kcal207.2g255.1g169.7g2.4g
Annoskoko puolitettuna2034g1683kcal103.6g127.6g84.9g1.2g
Arvot/100g100g83kcal5.1g6.3g4.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=219134