Merimiespihvi naudanpaistista

Käytän tähän merimiespihviin viikonlopulta yli jäänyttä naudan sisäpaistia eli kypsää viipalaoitua lihaa ja oluen sijasta kasvislientä.

Lado viipaloidut perunat, lihat ja sipuli kerroksittain voideltuun uunivuokaan.

Ripottele väliin mausteet ja kaada kasvisliemi vuokaan.

Viimeiseksi perunakerros.

Paista 175-200 asteessa uunissa noin 1h - 1h 20min kunnes perunat ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g1501g901kcal22.5g195.1g1.5g13.5g
Sipuli (kuorittu)360g97kcal4.7g17.3g0.7g6.1g
Naudanpaisti 1201g1333kcal260g0g31.2g0g
Kasvisliemikuutio 33g101kcal3.1g4.5g7.8g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 901g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 42g372kcal0g0g42g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g15g26kcal1.2g4.8g0.1g0g
Jauhelihamauste, annos 15g15g0.5kcal0g0.2g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8136g5658kcal583g443.8g167g40.2g
Valittu annoskoko4068g2829kcal291.5g221.9g83.5g20.1g
Annoskoko puolitettuna2034g1414kcal145.8g111g41.8g10.1g
Arvot/100g100g70kcal7.2g5.5g2.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=268393