Jauhis-kaalimössö

Paista jauheliha ja sipulit, lisää kaalisilppu ja pari desiä vettä.

Hauduta kypsäksi (n. 1h), mausta.

Mausteet: meirami, basilika, valko- ja mustapippuri + suola.

Vettä en merkannut reseptiin, koska se haihtuu kokonaan haudutuksen aikana.

Lisäksi mössö olis kaivannut siirappia, mutta korvasin sen makeutusjauheella.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g120g877kcal1.2g1.2g96.1g0g
Valkokaali keräkaali 2003g556kcal23.8g81.3g4g42.1g
Jauheliha, sika-nauta 1602g3548kcal280.4g0g272.4g0g
Sipuli (kuorittu)220g60kcal2.9g10.6g0.4g3.7g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g120g115kcal1.3g21.9g0g0g
Makeutusaine cologran 100g 1 rkl (1g)2.4g9kcal0g2.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8136g10330kcal619.2g234.6g745.8g91.6g
Valittu annoskoko4068g5165kcal309.6g117.3g372.9g45.8g
Annoskoko puolitettuna2034g2583kcal154.8g58.7g186.5g22.9g
Arvot/100g100g127kcal7.6g2.9g9.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=314326