TC Gulassi

1. Paista lihasuikaleet ja sipuli erissä oliiviöljyssä ja laita pataan.

2. Lisää tomaattimurska ja paprika ja mausta meiramilla ja kuminalla.

3. Hauduta 1,5 tuntia ja lisää paloiteltu paprika.

4. Hauduta 1,5 tuntia ja lisää perunat.

5. Anna hautua vielä 10 minuuttia, jotta perunat lämpenevät.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 60g531kcal0g0g60g0g
Naudan paistisuikale (Tamminen), annos 350g1201g1621kcal264.2g0g60g0g
Tomaattimurska 1201g353kcal6.7g63.6g2.4g22.8g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Paprika, punainen450g116kcal4.1g20.7g1.8g9g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 525g398kcal9.8g81g1.1g5.3g
Paprikajauhe 30g96kcal4.4g5.5g3.9g11.2g
Punaviinikastikepohja, demi glace (Hk), annos 1g300g210kcal23.4g26.4g0.9g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8136g6813kcal633g423.2g261.4g108g
Valittu annoskoko4068g3407kcal316.5g211.6g130.7g54g
Annoskoko puolitettuna2034g1703kcal158.3g105.8g65.4g27g
Arvot/100g100g84kcal7.8g5.2g3.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=447755