Pastasalaatti Tonnikalaa ja paprikaa

Keitä pastaa. 500 g tuli mulla toi 1200 g valmista Fusillaa.

Huuhtele kylmällä vedellä ja valuta vedet pois.

Sotke pastan sekaan muut ainekset ja mausta oman maun mukaan.

Pippurilla, suolalla ja muilla herkuilla.

Reseptistä tulee n. 17 annosta ja yksi annos painaa n. 113 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty2543g3560kcal131.2g710.9g17.3g86.4g
Sinappikurkkusalaatti, Pirkka, 380g424g381kcal3.4g80.5g4.7g0g
Paprikasalaatti, Pirkka424g123kcal4.2g27.5g0g0g
Tonnikala öljyssä 297g563kcal80.4g0g26.7g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g381g305kcal9.9g15.3g22.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8136g9864kcal458.2g1668.4g143.2g172.8g
Valittu annoskoko4068g4932kcal229.1g834.2g71.6g86.4g
Annoskoko puolitettuna2034g2466kcal114.6g417.1g35.8g43.2g
Arvot/100g100g121kcal5.6g20.5g1.8g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=465340