Pyttipannu

Pilko ainekset, kuumenna runsaasti rypsi- tai muuta ruokaöljyä pannulla.

Paista kunnes perunat ovat kypsiä.

Mausta suolalla, valkopippurilla, kuminalla ja yrttimausteella.

Päälle tuoretta persiljaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 180g137kcal3.4g27.9g0.4g1.8g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Paprika, punainen25g6.4kcal0.2g1.2g0.1g0.5g
Valkosipuli 2g2.2kcal0.2g0.3g0g0g
Nakki, keskiarvo 150g350kcal17.1g1.7g30.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana814g1018kcal43g67g63g6.2g
Valittu annoskoko407g509kcal21.5g33.5g31.5g3.1g
Annoskoko puolitettuna204g255kcal10.8g16.8g15.8g1.6g
Arvot/100g100g125kcal5.3g8.2g7.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=354686