DC kaalilaatikko

Kuullota sipuli ja kaali erissä.

Laita tilkka vettä kattilaan sekä siirappi, anna sipuleiden ja kaalin hautua kannen alla.

Paista jauheliha, mausta suolalla ja pippurilla ja jollain muulla (meirami, juustokumina).

Kerrosta kaalta ja jauhelihaa vuokaan.

Lisää kerma.

Paista 200 asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 652 grammaa

Tinge
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 22g6.6kcal0.3g1.1g0g0.4g
Valkokaali keräkaali 244g68kcal2.9g9.9g0.5g5.1g
Voi vähäsuolainen 2.2g16kcal0g0g1.8g0g
Siirappi 6.9g21kcal0g5.1g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha117g195kcal22.3g0g11.7g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 16g52kcal0.3g0.5g5.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana815g714kcal51.6g33.2g39g11g
Valittu annoskoko408g357kcal25.8g16.6g19.5g5.5g
Annoskoko puolitettuna204g179kcal12.9g8.3g9.8g2.8g
Arvot/100g100g88kcal6.3g4.1g4.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=281464