Kermainen kanarisotto

Keitä riisit 6dl:ssa lihalientä kypsiksi, lisää herne-maissi-paprika ja anna kypsyä.

Ruskista kanan palat kahdessa erässä voissa, mausta suolalla, currylla ja valkopippurilla.

Lopuksi huuhtele pannu vesitilkalla ja kaada kattilaan kanojen päälle.

Lisää kerma ja sitruunamehu.

Anna kiehua kunnes kanat on kunnolla mureita.

Nosta kanat liemestä ja kippaa sinne riisiseos.

Sekoita.

Pilko kanat pieniksi ja sekoita muun joukkoon.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 326 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin paistileike merisuola (Atria), annos 500g104g141kcal17.7g0.5g7.5g0g
Voi, 1 tl, 5 g9g68kcal0.1g0.1g7.5g0g
Jasminriisi (2014) (Rainbow), annos 60g44g153kcal3.1g35g0.3g0g
Vesi125g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)2.3g6.4kcal0.2g0.4g0.4g0g
Herne-maissi-paprika, Rainbow42g33kcal1.7g5.4g0.4g1.3g
Vesi31g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g42g142kcal0.8g1.2g14.6g0g
Sitruunamehu, 100% (Sicilia), annos 10g5.2g1.3kcal0g0.4g0g0g
Curryjauhe (-), annos 5g2.1g6.8kcal0.2g1g0.2g0.2g
Ruokasuola jodioitu 1g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana815g1104kcal47.6g88.2g61.8g3.2g
Valittu annoskoko407g552kcal23.8g44.1g30.9g1.6g
Annoskoko puolitettuna204g276kcal11.9g22.1g15.5g0.8g
Arvot/100g100g136kcal5.8g10.8g7.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=457524