Tomaattinen katkarapukeitto

Kiehauta vesi.

Lisää kalaliemikuutio.

Lisää vihannekset ja paseerattu tomaatti.

Lisää tilli ja suolaa mielen mukaan.

Keitä kasvisten ohjeen mukaan.

Lisää katkaravut lopuksi ja kiehauta hetki ettei katkikset sitkisty.

Todella nopea, jos tekee suoraan pakastevihanneksista.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 466 grammaa

Keranele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pavut, ohuet vihreät, Pirkka22g5.9kcal0.4g0.9g0g0.5g
Katkarapu 44g30kcal6.3g0g0.5g0g
Kasvissuikaleet, Pirkka 250g55g22kcal0.8g4.4g0.2g0g
Vesi219g0kcal0g0g0g0g
Passata di pomodoro, paseerattu tomaatti, lidl (Campo largo), annos 250g66g16kcal1g2.8g0.1g0g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g2.2g4.8kcal0.4g0.4g0.2g0g
Tilli, tuore 1.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana816g159kcal17.8g17g2g1g
Valittu annoskoko408g80kcal8.9g8.5g1g0.5g
Annoskoko puolitettuna204g40kcal4.5g4.3g0.5g0.3g
Arvot/100g100g20kcal2.2g2.1g0.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=207167