Kanatomaattipastakastike

Oliiviöljyä pannulle noin 2 rkl ja vettä saman verran päälle.

Kaadetaan pilkotut sipulit perään ja annetaan hetken kiehua.

Lisätään 2 tölkkiä tomaattimurskaa, saman verran vettä, valkosipuli (8-10 keskikokoista kynttä), pippuri ja basilika.

Palotellaan broilerin rintafileet ja paistetaan kypsiksi.

Lisätään paistetut broilerpalat tomaattimönjään.

Annetaan kiehua noin puoli tuntia kunnes kastike on kohtalaisen paksua (vedestä arviolta puolet haihtunut.) Annostellaan sopivasti suolaa.

Tarjoillaan vaikka pastan ja juustoraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 233 grammaa

Apotiti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 5.9g52kcal0g0g5.9g0g
Sipuli (kuorittu)44g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)175g44kcal1.8g9.6g0g2.5g
Vesi88g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 6.6g7.1kcal0.5g1.1g0g0.1g
Basilika, kuivattu 0.7g1.7kcal0.1g0.1g0g0.3g
Mustapippuri 0.7g1.8kcal0.1g0.3g0g0.2g
Broileri, rintafilee, paistettu, nahaton 88g147kcal24.3g0g5.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana816g530kcal54.8g26.4g22.8g7.6g
Valittu annoskoko408g265kcal27.4g13.2g11.4g3.8g
Annoskoko puolitettuna204g133kcal13.7g6.6g5.7g1.9g
Arvot/100g100g65kcal6.7g3.2g2.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=298802