Pekonipastakastike (tomaatti)

Oliiviöljy pannulle ja kuulotetaan sipulit öljyn ja veden seoksessa.

Lisätään tomaattimurska ja valkosipuli sekä mausteet.

Kiehutetaan vettä sopivasti lisäillen kunnes kastike on paksua ja tomaattimurskan kokkareet alkavat hajota.

Maustetaan punapippurilla jos on, muuten mustapippuria maun mukan.

Valmis.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1631 grammaa

Apotiti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 6.8g60kcal0g0g6.8g0g
Sipuli (kuorittu)25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Tomaattimurska 200g59kcal1.1g10.6g0.4g3.8g
Valkosipuli 5g5.4kcal0.4g0.8g0g0.1g
Pekoni, paistettu 43g219kcal7g0g21.5g0g
Vesi125g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 1g2.5kcal0.1g0.2g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana816g704kcal17.8g25.6g57.6g9.4g
Valittu annoskoko408g352kcal8.9g12.8g28.8g4.7g
Annoskoko puolitettuna204g176kcal4.5g6.4g14.4g2.4g
Arvot/100g100g86kcal2.2g3.1g7.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=321708