Karpalorahkakakku

500 g rahkaa
250 g Floravanilla
100 g karpaloita
50 g Hera80 jauhetta
5 liivatetta

Liota liivate kylmässä vedessä n. 10 min. Sekoita Vanilla kuohkeaksi lisää muut aineet vatkaten.

Purista liivatteet ja liota mehussa tai vedessä sileäksi, lisää rahkaseoksen joukkoon tasaisesti vatkaten.

Kaada vuokaan ja laita jääkaappiin n. 5h vähintään.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 905 grammaa

Rituliisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka Milbona2250g1530kcal274.5g87.8g4.5g0g
Vaniljakastike (Flora vanilla 250ml)1125g2138kcal50.6g180g135g0g
Karpalo, pakaste450g99kcal1.8g15.7g3.1g14.8g
Hera80, mansikka (Fast), annos 30g225g965kcal171g7.9g24.7g0g
Liivate 23g79kcal19.3g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8145g9620kcal1034.4g582.8g334.6g29.6g
Valittu annoskoko4073g4810kcal517.2g291.4g167.3g14.8g
Annoskoko puolitettuna2036g2405kcal258.6g145.7g83.7g7.4g
Arvot/100g100g118kcal12.7g7.2g4.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=358567