Pekonipastakastike (tomaatti)

Oliiviöljy pannulle ja kuulotetaan sipulit öljyn ja veden seoksessa.

Lisätään tomaattimurska ja valkosipuli sekä mausteet.

Kiehutetaan vettä sopivasti lisäillen kunnes kastike on paksua ja tomaattimurskan kokkareet alkavat hajota.

Maustetaan punapippurilla jos on, muuten mustapippuria maun mukan.

Valmis.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1631 grammaa

Apotiti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 68g597kcal0g0g67.5g0g
Sipuli (kuorittu)250g68kcal3.3g12g0.5g4.3g
Tomaattimurska 2000g588kcal11.2g106g4g38g
Valkosipuli 50g54kcal3.9g8.1g0.3g1g
Pekoni, paistettu 425g2189kcal69.9g0g215.4g0g
Vesi1250g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g25g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 10g25kcal1.4g2g0.4g4.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8155g7041kcal179.4g256.2g576.2g94.8g
Valittu annoskoko4078g3521kcal89.7g128.1g288.1g47.4g
Annoskoko puolitettuna2039g1760kcal44.9g64.1g144.1g23.7g
Arvot/100g100g86kcal2.2g3.1g7.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=321708