Suklaakakku

Sokerikakku pohja valmistetaan ja paistetaan 225 20 min.
liivatteet liotetaan vispi vaahdotetaan
minttusuklaa sulatetaan ja lisätään vaahtoon 1/ 3 vispistä laitetaa jugurtin kanssa eri kulhoon ja lisätään 1 rkl sokeria
1 liivate sulatetaan 0.5 dl vettä ja lisätään minttusuklaa vaahtoon , maitosuklaa raastetaan ja lisätään vaahtoon . jugurttivaahto joka on valkoinen maustetaan vaniljasokerilla ja 1 liivatelehti sulatetaan ja lisätään jugurtti vaahtoon kakkupohja halkaistaan ja kootaan irtopohjavuokaan alle kakkupohjan puolikas väliin suklaavaahto sitten toinen kakkupohja päällimmäiseksi jugurttivaahto kerros.

Annetaan hyytyä jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Merrim
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 880g1255kcal110g2.6g90.2g0g
Sokeri 680g2760kcal0g679.3g0g0g
Vehnäjauho sunnuntai59g206kcal7.1g41.7g1.2g2.1g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 240g804kcal0.1g195.8g0.1g3.4g
Kaakao (Oboy, original)40g148kcal1.5g32.8g1.1g2.2g
Liivate 60g209kcal51.4g0g0.1g0g
Flora vispi 20%800g1760kcal24g40g160g0g
Minttusuklaa (Panda), annos 100g400g1868kcal11.2g256g88g0g
Maitosuklaa, Fazerin sininen120g654kcal13.2g58.8g39.6g1.9g
Jogurtti, maustamaton, rasvaton, vähälaktoosinen, d-vitamiinia 0,5ug 800g274kcal24.5g40g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8158g19877kcal486g2694g762.2g19.2g
Valittu annoskoko4079g9938kcal243g1347g381.1g9.6g
Annoskoko puolitettuna2039g4969kcal121.5g673.5g190.6g4.8g
Arvot/100g100g244kcal6g33g9.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=203376