Juustopekonimuffinssit

Juusto-kinkku-yrttimuffinssit

315g vehnäjauhoja
1 rkl sokeria
rouhittua merisuolaa
rouhittua mustapippuria

100g kinkkua kuutioituna
kourallinen timjamia silputtuna
1 ruukku basilikaa silputtuna
2 kananmunaa
0,5dl oliiviöljyä
2,5 dl maitoa
125g karkeaa juustoraastetta

1. Lämmitä uuni 180 asteeseen
2. Yhdistä aineet
3. Nostele muffinssipellin vuokiin
4. Paista noin 20-25min tai kunnes tikkuun ei tartu enää taikinaa

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Avalthar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho, pouta, 1 dl = 65g113g408kcal14.7g79.3g2.4g4.2g
Juusto, puolikova juusto, rasvaa 25-35 %, lappi/polar/småland/billinge/rustholli 57g207kcal15.8g0g16.1g0g
Oliiviöljy 15g134kcal0g0g15.1g0g
Pekoni, Pirkka, viipale 17,5g RAAKApainoarvot53g153kcal7.4g0.5g13.8g0g
Kananmuna kuorineen punnittu45g57kcal5g0.1g4.1g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen94g31kcal3.1g4.6g0g0g
Basilika, tuore 23g6.1kcal0.7g0.2g0.2g0.4g
Valkosipuli 7.6g8.2kcal0.6g1.2g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana816g2008kcal94.6g171.8g103.4g9.6g
Valittu annoskoko408g1004kcal47.3g85.9g51.7g4.8g
Annoskoko puolitettuna204g502kcal23.7g43g25.9g2.4g
Arvot/100g100g246kcal11.6g21.1g12.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=410648