Puolukkarönttönen

Pohjaan ruisjauho 3,5 dl, 1 tl suolaa, 1,5 dl kylmää vettä

täytteeseen 200g tuoreita puolukoita tai pakastettuja ja 200g keitettyä peurunaa.

Survotaan sekaisin.

Lisää makeutusainainetta jos haluat.

Leivotaan niinuin karjalanpiirakat ja paistetaan 150 c noin 15 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 51 grammaa

Pehmo84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisjauho Pirkka140g426kcal13.6g85.3g2.8g21g
Puolukka 133g52kcal0.6g9.1g0.7g3.5g
Suola, annos 3g2g0kcal0g0g0g0g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 133g101kcal2.5g20.5g0.3g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana816g1158kcal33.4g229.8g7.6g51.6g
Valittu annoskoko408g579kcal16.7g114.9g3.8g25.8g
Annoskoko puolitettuna204g289kcal8.4g57.5g1.9g12.9g
Arvot/100g100g142kcal4.1g28.2g0.9g6.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=116480