Suklaafudge

Sekoita kaakaojauhe, sokeri, siirappi ja kerma; keitä n. 35 min kokoajan sekoittaen.

Voit tarkistaa toffeen rakenteen tiputtamalla tipan kylmään veteen; jos se jähmettyy se on valmista.

Lisää voi ja vaniljasokeri, vatkaa kuohkeaksi.

Aseta seos jäähtymään uunipellille, vuokaan tms, voidellun leivinpaperin päälle.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 17 grammaa

O0na
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaakaojauhe, sokeroimaton 29g108kcal5.4g3.2g6.3g8.9g
Sokeri 228g923kcal0g227.3g0g0g
Siirappi 20g59kcal0g14.4g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 97g321kcal1.9g2.9g34.1g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 27g194kcal0.2g0.1g21.8g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g7.3g29kcal0g7.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana816g3268kcal15g510.2g124.4g17.8g
Valittu annoskoko408g1634kcal7.5g255.1g62.2g8.9g
Annoskoko puolitettuna204g817kcal3.8g127.6g31.1g4.5g
Arvot/100g100g401kcal1.8g62.5g15.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=158297