Jogurttiletut

Sekoita jogurtin sekaan maito ja munat.

Sekoita toisessa astiassa jauhoihin suola ja leivinjauhe.

Lisää kuivat aineet nesteeseen ja sekoita hyvin.

Lisää lopuksi vielä mukaan juokseva margariini.

Anna seistä puolisen tuntia ja paista pikkulettupannulla.

Jauhojen tilalla voi käyttää myös vehnäjauhoja ja jogurtiksi voit valita tietenkin oman suosikkisi!

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 17 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mansikkajogurtti (Valio)119g95kcal4g14.3g2.4g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 119g54kcal3.6g5.7g1.8g0g
Kananmuna kuoreton 79g112kcal9.8g0.2g8.1g0g
Spelttijauhot, puolikarkea, brinkkala71g229kcal10.7g42.1g1.9g7.1g
Ruokasuola jodioitu 3.3g0.1kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 2.4g4.2kcal0.1g0.9g0g0g
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g14g106kcal0g0g11.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana816g1200kcal56.4g126.4g51.8g14.2g
Valittu annoskoko408g600kcal28.2g63.2g25.9g7.1g
Annoskoko puolitettuna204g300kcal14.1g31.6g13g3.6g
Arvot/100g100g147kcal6.9g15.5g6.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=181979