Bataattisipulikeitto

Keitä kuoritut ja pilkotut sipulit ja bataatti pehmeäksi suolavedessä.

Survo soseeksi ja lisää ruokakerma, ja tarvittaessa tilkka vettä.

Tarkista suola ja mausta sitruunapippurilla.

Anna hautua kannen alla 10min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 272 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 250g203kcal3.9g42.1g0.1g7.5g
Sipuli (kuorittu)28g7.4kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 75g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl50g43kcal0.7g2.2g3.5g0g
Suola, annos 3g3.8g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g1.3g2.1kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana816g509kcal10.2g92g7.4g16g
Valittu annoskoko408g255kcal5.1g46g3.7g8g
Annoskoko puolitettuna204g127kcal2.6g23g1.9g4g
Arvot/100g100g62kcal1.2g11.3g0.9g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=279920