Tonnikalakurpitsa piirakka

Valmista pohja.

Lisää tomaattimurska.

Raastettu porkkana, tonnikala ja kurpisapalat.

Päälle vielä juustoraaste.

Paista 200 asteessa n 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 102 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 40g6.3kcal0.3g0.8g0g0.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g37g10kcal0.2g2.2g0.1g0.9g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g57g20kcal0.9g3.9g0.1g0.8g
Tonnikala vedessä, rainbow80g80kcal16g0.4g1.6g0g
Voi 57g414kcal0.7g0.2g46.4g0g
Talkkunajauho, sisältää ohraa 20g63kcal1.6g11.5g0.6g2g
Vehnäjauho puolikarkea 74g255kcal7.6g51.9g0.9g2.6g
Leivinjauhe 2.9g5kcal0.1g1.1g0g0g
Juustoraaste, emmental, Ingman, 15040g156kcal11.6g0.6g11.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana816g2017kcal78g145.2g122.6g14.2g
Valittu annoskoko408g1008kcal39g72.6g61.3g7.1g
Annoskoko puolitettuna204g504kcal19.5g36.3g30.7g3.6g
Arvot/100g100g247kcal9.6g17.8g15g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310094