Rouhea porkkanakakku

Pilko pieniksi tai raasta pestyt porkkanat.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää öljy rauhallisesti samalla vatkaten.

Lisää jauho-vaniljasokeri-leivinjauhe-rui
shiutaleseos.

Lisää porkkanat viimeiseksi ja sekoita taikinaa rauhallisesti.

Iso annos, joten kannattaa tehdä yleiskoneella.

Taikina on vetelähköä, mutta tiivistyy paistettaessa.

Laita vuokiin paperia tai voitele ja korppujauhota ne.
Kaada taikina vuokiin (3) ja paista 175 asteessa n tunti viisitoista minuuttia.

Voit laittaa paperin päälle kun kakku on saanut haluamasi värin.

Reseptistä tulee n. 79 annosta ja yksi annos painaa n. 34 grammaa

Ropelli65

Ropelli65 sanoi...

Yllätys, yllätys tästä tuli aivan ihanaa.

maanantai 20.10.2014 klo 19:34

AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 95g31kcal0.6g5.3g0.2g2.4g
Sokeri 54g220kcal0g54.2g0g0g
Intiaanisokeri (Bolivia), annos 10g38g134kcal0.6g34g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 83g104kcal9.1g0.2g7.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 76g262kcal7.8g53.5g0.9g2.7g
Grahamjauho 15g50kcal1.6g9.3g0.3g1.5g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3.8g15kcal0g3.8g0g0g
Leivinjauhe 3.1g5.4kcal0.2g1.2g0g0g
Nalle täysjyvä ruishiutaleet 1dl=30g9g30kcal0.7g5.6g0.2g1.7g
Rypsiöljyvalmiste 80%, keiju, juokseva 31g216kcal0g0g24.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana816g2136kcal41.2g334.2g66.8g16.6g
Valittu annoskoko408g1068kcal20.6g167.1g33.4g8.3g
Annoskoko puolitettuna204g534kcal10.3g83.6g16.7g4.2g
Arvot/100g100g262kcal5g41g8.2g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=443604