Insalata Mozzarella

1. Keitä pasta ohjeen mukaan.

Huuhtele ja valuta.

2. Sekoita marinadin aineet keskenään: 2rkl rypsiöljyä, 1 rkl balsamiviinietikkaa, 2rkl app. mehua, 1/2-1 tl suolaa, 1 tl sokeria, 1/2-1tl mustapippurirouhetta, 1 vs. kynsi, 1/2dl tuoreita basilikan lehtiä hienonnettuna.

Lisää marinadi pastan joukkoon ja anna marinoitua kylmässä pari tuntia.

3. Leikkaa mozzarella viipaleiksi (alkup.

Ohjeen mukaan 200g, tähän laskettu 1 pkt / 125g) ja kirsikkatomaatit puoliksi.

Vuoraa laakea astia revityllä salaatilla.

Asettele päälle marinoitu pasta, mozzarella ja tomaatit.

Koristele basilikan lehdillä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 272 grammaa

Mariaana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Proteiinipasta, tumma, Torino56g191kcal12.9g29.8g2.1g3.4g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g5.6g6.4kcal0g1.3g0g0g
Appelsiinimehu, Valio, 2 dl56g21kcal0.6g5.1g0g0g
Sokeri 1.5g6.1kcal0g1.5g0g0g
Rypsiöljy 11g93kcal0g0g10.5g0g
Basilika, tuore 3.8g1kcal0.1g0g0g0.1g
Mozzarella Granarolo, 1 pkt=125g47g115kcal8.4g0.3g8.9g0g
Miniluumutomaatti, annos 250g94g19kcal0.6g3.1g0.3g0g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 131g17kcal1.5g1.3g0.3g1.6g
Valkosipuli 2.2g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana816g944kcal48.6g85.6g44.2g10.2g
Valittu annoskoko408g472kcal24.3g42.8g22.1g5.1g
Annoskoko puolitettuna204g236kcal12.2g21.4g11.1g2.6g
Arvot/100g100g116kcal6g10.5g5.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=56565