Vähärasvaisempi Karppivuoka

Lähde: karppaus.

Info (Tosi maukas karppivuoka) - muunneltu

Paista jauhelihat.

Suikaloi kaikki vihannekset ja kuullota niitä hetki.

Voitele vuoka öljyllä/voilla ja lado jauheliha ja kasvikset vuokaan.

Nakkaa sekaan myös r. kerma ja päälle juustoraastetta.

Paista 200 asteessa kunnes juusto on ruskistunut.

(paiston aikana kannattaa katsoa ettei kuiva uunissa, jos siltä näyttää niin lorauttaa vielä tilkan r. kermaa)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 363 grammaa

Slimmin10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 48g14kcal0.5g2.2g0.2g0.9g
Paprika keltainen 56g17kcal0.5g2.9g0.1g1.1g
Kesäkurpitsa zucchini 65g12kcal0.4g1.6g0.3g0.5g
Herkkusieni 28g4.5kcal0.6g0.1g0.1g0.4g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g113g192kcal21.4g0g11.3g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g28g73kcal8.4g0.6g4.2g0g
Kanaliemi laimennettu 70g7kcal0.2g0.3g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana817g638kcal64g15.4g33.6g5.8g
Valittu annoskoko409g319kcal32g7.7g16.8g2.9g
Annoskoko puolitettuna204g160kcal16g3.9g8.4g1.5g
Arvot/100g100g78kcal7.8g1.9g4.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=209837