Kalakeitto (kermainen)

Pilko kuoritut perunat, keitä ne melkein kypsiksi purjon ja kalafondin kanssa.

Lisää kala kuutioina.

Mausta kuivatulla tillillä ja valkopippurilla.

Lisää kerma.

Kuumenna kiehuvaksi ja lisää tarvittaessa suolaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 467 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi73g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g147g88kcal2.2g19.1g0.1g1.3g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g7.3g6.6kcal0.2g0.3g0.5g0.1g
Purjoviipaleet rainbow 200g29g5.8kcal0.4g0.9g0g0g
Seiti x-tra117g93kcal19.8g1.2g1.2g0g
Voi, 1 tl, 5 g6.6g48kcal0.1g0.1g5.3g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g29g99kcal0.6g0.9g10.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana818g682kcal46.6g45g34.6g2.8g
Valittu annoskoko409g341kcal23.3g22.5g17.3g1.4g
Annoskoko puolitettuna204g171kcal11.7g11.3g8.7g0.7g
Arvot/100g100g83kcal5.7g5.5g4.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=431842