Puolukkarönttönen

Pohjaan ruisjauho 3,5 dl, 1 tl suolaa, 1,5 dl kylmää vettä

täytteeseen 200g tuoreita puolukoita tai pakastettuja ja 200g keitettyä peurunaa.

Survotaan sekaisin.

Lisää makeutusainainetta jos haluat.

Leivotaan niinuin karjalanpiirakat ja paistetaan 150 c noin 15 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 51 grammaa

Pehmo84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisjauho Pirkka1398g4263kcal135.6g852.6g28g209.7g
Puolukka 1331g517kcal5.9g90.5g6.7g34.6g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 1331g1009kcal24.9g205.3g2.7g13.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8160g11577kcal332.8g2296.8g74.8g515.2g
Valittu annoskoko4080g5788kcal166.4g1148.4g37.4g257.6g
Annoskoko puolitettuna2040g2894kcal83.2g574.2g18.7g128.8g
Arvot/100g100g142kcal4.1g28.1g0.9g6.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=116480