Hunajakermaviilikananpoikaa Special Al Meira

Kuori ja pilko sipulit ja valkosipuli.

Laita n.20 g sitruunaoliiviöljyä pannulle ja kun pannu on kuuma, kuullota sipulit pyöritellen öljyssä.

Ruskista kananpojan fileepihvit ja leikkaa ruskistamisen jälkeen kahtia, jotta kypsyvät paremmin.

Laita n.20g vaaleaa maizenasuurustetta juomalasiin ja n.250g vettä, sekoita hyvin (kylmä vesi).

Lisää tämän jälkeen 200g valion kevyt kermaviiliä ja n.2 dl maitoa ja väännä levy kolmoselle.

Anna muhia ja kypsyä n.20-30 minuutin ajan ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 48g425kcal0g0g48g0g
Sipuli (kuorittu)379g102kcal4.9g18.2g0.8g6.4g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g53g195kcal0.5g44.4g1.6g0g
Kariniemen kananpojan Fileepihvi hunajamarinadissa1440g1915kcal273.6g10.1g86.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 1200g0kcal0g0g0g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 480g308kcal15.4g23.1g16.8g0g
Maito, Kevyt480g221kcal15.4g23g7.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8160g6332kcal619.6g237.6g321.6g12.8g
Valittu annoskoko4080g3166kcal309.8g118.8g160.8g6.4g
Annoskoko puolitettuna2040g1583kcal154.9g59.4g80.4g3.2g
Arvot/100g100g78kcal7.6g2.9g3.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=159636