Lihamureke (Yhteishyvän ohjeella tehty)

Sekoita kermaviiliin kananmuna ja korppujauhot.

Kuori ja hienonna sipuli.

Lisää korppujauhoseokseen sipuli, mausteet (mustapippuri, suola, yrttimauste), kuutioitu pekoni ja jauheliha.

Sekoita tasaiseksi massaksi.

Muotoile seoksesta mureke uunivuokaan.

Kuori ja viipaloi punasipulit.

Sekoita niihin hunaja ja nosta sipulit uunivuokaan murekkeen kanssa.

Paista 200 asteessa noin 50 minuuttia.

Tarjoa mureke keitettyjen perunoiden kanssa.

HUOM! Itse käytin punasipulin sijaan porkkanaa!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 255 grammaa

Birdiblu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2133g3541kcal405.3g0g213.3g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 533g342kcal17.1g25.7g18.7g0.1g
Kananmuna kuoreton 147g209kcal18.3g0.4g15g0g
Korppujauho 67g244kcal7g49.9g0.7g3.5g
Sipuli (kuorittu)187g50kcal2.4g9g0.4g3.2g
Pekoni atria453g1587kcal68g0g136g0g
Porkkana 520g170kcal3.2g28.9g1g13.3g
Hunaja 40g132kcal0.2g32.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8160g12552kcal1043g292.4g770.2g40.2g
Valittu annoskoko4080g6276kcal521.5g146.2g385.1g20.1g
Annoskoko puolitettuna2040g3138kcal260.8g73.1g192.6g10.1g
Arvot/100g100g154kcal12.8g3.6g9.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=219731