Pyttipannu

Esikeitä kiinteä maltoinen peruna ja jäähdytä.

Kuutioi perunat, sipuli ja muut ainekset.

Paista teflonpannulla pienessä määrässä öljyä, mausta pippurilla, suolalla, paprikajauheell
a.Paista päälle kananmuna jos haluat.

Lisäkkeeksi maustekurkkua ja punajuurta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 2400g1827kcal45.1g372g4.8g24g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Palvikinkku HK 3%240g240kcal43.2g1.2g7.2g0g
Paprika punainen 300g88kcal2.8g13.5g1.2g5.7g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl120g1080kcal0g0g120g0g
Atria kevyt Perhenakki720g1152kcal69.1g54g69.8g12.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8160g8936kcal328.2g910.2g407.2g94g
Valittu annoskoko4080g4468kcal164.1g455.1g203.6g47g
Annoskoko puolitettuna2040g2234kcal82.1g227.6g101.8g23.5g
Arvot/100g100g110kcal4g11.2g5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=228055