Sveitsiläinen aamiainen neljän viljan hiutaleista

Sekoita kuivat aineet.

(Alkuperäisessä reseptissä kayrahiutale.

Voit tehdä kuoivaa seosta kerralla enemmänkin, )
Lisää kiehuvaan veteen ja keittele ilman kantta n. 7 min, kunnea vesi imeytynyt.

Anna seista pari min, ja tarjoile maidon kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Anttut
AineksetMääräEnergiaPHRK
Neljänviljanhiutale 479g1581kcal48.4g278.2g16.8g55.1g
Rusina 150g438kcal4.2g90g0.7g14.5g
Aprikoosi, kuivattu 120g263kcal6.2g52g0.5g8.7g
Auringonkukansiemen 120g712kcal27.6g15.1g59.3g7.2g
Mantelilastu (A la meira)90g539kcal21.6g5.9g48.5g0g
Karpalo, kuivattu (Pirkka), annos 25g60g213kcal0.2g53.3g0.5g2.8g
Taateli, kivetön, kuivattu, 250 g60g172kcal2g40.7g0.1g5.1g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g6g22kcal0.2g4.8g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 2996g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8160g7879kcal220.8g1080g253.2g186.8g
Valittu annoskoko4080g3940kcal110.4g540g126.6g93.4g
Annoskoko puolitettuna2040g1970kcal55.2g270g63.3g46.7g
Arvot/100g100g97kcal2.7g13.2g3.1g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=270997