BBQ possu

Leikkaa kaslerit paloiksi ja sekoita lopuista aineista bbq-kastike.

Sekoita yhteen uunivuoassa ja paista n. 175-150 asteessa kunnes rasva sulaa ja liha on revittävissä silpuksi (1,5-2h).

Kaada päälle hieman tomaattipyrettä ja hunajaa ja paista hetki lisää n. 200 asteessa.

Syö esim.

vihreiden papujen kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Jemani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasler, a la Atria, Atria (3 viipaletta)3328g6323kcal499.2g26.6g465.9g0g
Tomaattipyree, Pirkka333g273kcal11.3g63.2g3.3g3.3g
Soijakastike 233g141kcal12g22.1g0.2g0g
Hunaja 133g440kcal0.7g107.6g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu53g55kcal4.2g8.7g0.3g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8160g14463kcal1054.8g456.4g939.4g8.8g
Valittu annoskoko4080g7232kcal527.4g228.2g469.7g4.4g
Annoskoko puolitettuna2040g3616kcal263.7g114.1g234.9g2.2g
Arvot/100g100g177kcal12.9g5.6g11.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=325811