Vaniljainen omanapiirakka ala Tuula

Nypi rasva, sokeri (1,5 dl) ja kuivat aineet keskenään.

(vehnäjauhot, leivinjauhe, vaniljasokeri).

Sekoita joukkoon yksi muna.

Kääri kelmuun ja laita jääkaappiin tunniksi.

Sekoita jugurtti ja kaksi munaa sekä sokeria ½ dl. Painele taikina vuoan pohjalle ja reunoihin.

Sekoita perunajauhot (marjojen) omean kssa.

Lisää omenat (tai marjoista 1/3 osa) piirakan pohjalle.

Valuta päälle jogurttiseos (ja loput marjat) Paista 200 astetta n. 40 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen449g3233kcal0g0g359.2g0g
Sokeri 509g2066kcal0g508.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 584g2003kcal59.5g408.6g7g20.4g
Leivinjauhe 15g26kcal0.8g5.7g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g24g96kcal0g23.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 494g705kcal61.7g1.5g50.6g0g
Vaniljajogurtti laktoositon (Valio), annos 100g1048g891kcal36.7g136.2g22g10.5g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 898g347kcal1.4g73.3g0.8g13.5g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 60g201kcal0g48.9g0g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8160g19131kcal320.2g2412.6g879.2g90.6g
Valittu annoskoko4080g9565kcal160.1g1206.3g439.6g45.3g
Annoskoko puolitettuna2040g4783kcal80.1g603.2g219.8g22.7g
Arvot/100g100g234kcal3.9g29.6g10.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=350612