Karitsan jauhelihapihvit

Raasta lanttu, sekoita jauheliha, lantturaaste ja kananmuna sekä lisää maun mukaan mausteita (esim.

pippuria, jeeraa eli juustokuminaa, suolaa ja yrttejä).

Leivo taikina neljäksi pihviksi ja paista ne voissa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 128 grammaa

Tiinankalori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karitsan paistijauheliha (7% rasvaa) (Lihatukku harri tamminen oy), annos 400g3200g4576kcal640g0g224g0g
Kananmuna kuoreton 480g685kcal60g1.4g49.2g0g
Lanttu 400g115kcal4g18.4g1.2g7.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8160g10752kcal1408g39.6g548.8g14.4g
Valittu annoskoko4080g5376kcal704g19.8g274.4g7.2g
Annoskoko puolitettuna2040g2688kcal352g9.9g137.2g3.6g
Arvot/100g100g132kcal17.3g0.5g6.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=375893