Kaalilaatikko

Keitä pienistetty kaali lihaliemellä maustetussa vedessä.

Keitä 2 dl riisiä vedessä, ota lisäksi kaalin keitinlientä.

Paista ja mausta sipulit ja jauhelihat.

Sekoita kaikki ainekset keskenään ja tarkista maku.

Kaada kahteen isoon uunivuokaan.

Laita pinnalle voi nokareita.

Paista 175-200:ssa pari tuntia.

Laita osaksi aikaa folio päälle kuivumisen ja palamisen estämiseksi.

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 370g818kcal64.7g0g62.8g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 647g1472kcal122.9g0g109.9g0g
Sipuli (kuorittu)277g75kcal3.6g13.3g0.6g4.7g
Lihaliemikuutio Maggi9g26kcal0.8g0.6g2.1g0g
Vesi924g0kcal0g0g0g0g
Puuroriisi157g550kcal9.4g119.4g2.7g3.6g
Kuohukerma,valio,2dl185g628kcal3.7g5.5g64.7g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen92g31kcal3g4.5g0g0g
Suola, annos 3g5.5g0kcal0g0g0g0g
Voi 28g201kcal0.3g0.1g22.5g0g
Kaali, valkokaali1386g292kcal16.6g47.1g2.8g29.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8160g8185kcal450g381g536.2g74.8g
Valittu annoskoko4080g4093kcal225g190.5g268.1g37.4g
Annoskoko puolitettuna2040g2046kcal112.5g95.3g134.1g18.7g
Arvot/100g100g100kcal5.5g4.7g6.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=433978