Täytetty porsaan ulkofile

Paloittele sipuli ja paista pekonin kanssa pannulla.

Sekoita lämmin pekoni-sipuli seos tuorejuusto kanssa.

Leikkaa ulkofile "levyksi" ja levitä seos sen päälle.

Rullaa ulkofile takaisin muotoonsa ja mausta pinta suolalla.

Paista 150-asteessa n. 1,5h.

Ulkofile"rullan" voi sitoa paistamisen ajaksi puuvillalangalla tai käyttää hammastikkuja että se pysyy kiinni eikä aukea.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Naswii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee (Atria), annos 100g3238g4663kcal712.4g0g194.3g0g
Paprika-chili tuorejuusto viola361g577kcal28.9g14.4g46.9g0g
Sipuli (kuorittu)126g34kcal1.6g6.1g0.3g2.1g
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g361g1227kcal50.5g0g111.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8172g13002kcal1586.8g41g706.6g4.2g
Valittu annoskoko4086g6501kcal793.4g20.5g353.3g2.1g
Annoskoko puolitettuna2043g3251kcal396.7g10.3g176.7g1.1g
Arvot/100g100g159kcal19.4g0.5g8.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=218955