Kirkas lihakeitto

Jauheliha ruskistetaan öljyssä, lisätään litraan vattä.

Perunat, liemipussi ja haluamansa mausteet kattilaan myös, keitetään kypsäksi ja nautitaan ruisleivän ja juustosiivun kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirkas Juureskeitto Knorr, kuivana/37g pussi83g175kcal7.1g31.7g2.5g22.5g
Vesi, vesijohtovesi 2255g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 1128g858kcal21.2g174.8g2.3g11.3g
Hirvenjauheliha oma saalis564g631kcal124g0g16.9g0g
Rypsiöljy 56g499kcal0g0g56.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8172g4327kcal304.6g413g156.2g67.6g
Valittu annoskoko4086g2164kcal152.3g206.5g78.1g33.8g
Annoskoko puolitettuna2043g1082kcal76.2g103.3g39.1g16.9g
Arvot/100g100g53kcal3.7g5.1g1.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=221467