Karppi Kesäkurpitsa-jauhelihavuoka

Paista jauheliha, mausta valkopippurilla ja niukalla suolalla.

Tee kesäkurpitsasta siivuja.

Lado vuokaan vuorotellen kesäkurpitsaa ja jahelihaa.

Lisää sinihomejuustomurut toiseksi viimeiseen kerrokseen.

Lopuksi kaada kerma joukkoon ja ripottele päälle parmesan.

Kypsytä uunissa 180 asteessa 1h.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Tinasusanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 1202g2661kcal210.3g0g204.3g0g
Kesäkurpitsa zucchini 2103g380kcal11.8g52.6g8.4g14.7g
Sinihomejuustomuru, Pirkka 150g pss120g403kcal26.4g0.1g33.6g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 601g1984kcal12g18g210.3g0g
Parmesanlastuja (Granotto bertozzi), annos 100g60g231kcal19.8g0g16.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8172g11315kcal560.6g141.4g946.8g29.4g
Valittu annoskoko4086g5658kcal280.3g70.7g473.4g14.7g
Annoskoko puolitettuna2043g2829kcal140.2g35.4g236.7g7.4g
Arvot/100g100g139kcal6.9g1.7g11.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=275134