RukiisetSitruunamuikut

*Lado muikut työpöydälle ja sirota pinnalle suolaa, valkopippuria myllystä ja levitä tillisilppua.

*Lado muikut limittäin voideltuun matalaan uunivuokaan.

*Kaada päälle sitruunanmehu ja anna maustua jonkin aikaa viileässä.

*Sekoita sitruunan kuoriraaste kerman joukkoon ja kaada kalojen päälle.

Levitä päälle ruiskorppujauho tai jauhettua hapankorppujauhetta.

*Kypsennä uunissa 175 -asteessa 30-40 minuuttia.

Alkuperäinenohje Ruokamaailma / Yhteishyvä

Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Tammitytto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Muikku järvi 2253g2422kcal429.3g0g76.6g0g
Suola, annos 3g23g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 9g26kcal0.9g3.8g0.2g2.4g
Tilli, tuore 451g135kcal16.6g4.1g3.6g9.5g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 225g49kcal0.7g3.6g0g0.2g
Ruoanvalmistuskerma, rasvaa 15 % 901g1471kcal24.3g24.3g135.1g0g
Korppujauho, ruis (Myllyn paras), annos 20g225g601kcal19.1g115.3g2.3g30.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8172g9407kcal981.8g302.2g435.6g84.6g
Valittu annoskoko4086g4703kcal490.9g151.1g217.8g42.3g
Annoskoko puolitettuna2043g2352kcal245.5g75.6g108.9g21.2g
Arvot/100g100g115kcal12g3.7g5.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=428489