Porkkana-kesäkurpitsa paistos

Pese kasvikset ja leikkaa kasvikset kuorimaveitsellä pitkiksi lastuiksi.

Laita pannuun öljy ja paista jauheliha.

Lisää mausteet, siirappi ja vesi.

Laita paistos uunivuokaan, hauduta kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Marjo47
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g1714g480kcal10.3g102g3.4g42.8g
Kesäkurpitsa1203g205kcal4.8g30.1g7.2g8.4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha812g1348kcal154.2g0g81.2g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g18g162kcal0g0g18g0g
Suola, annos 3g9g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 15g45kcal0g11.1g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g15g0.5kcal0g0.2g0.2g0g
Vesi301g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8172g4480kcal338.6g286.8g220g102.4g
Valittu annoskoko4086g2240kcal169.3g143.4g110g51.2g
Annoskoko puolitettuna2043g1120kcal84.7g71.7g55g25.6g
Arvot/100g100g55kcal4.1g3.5g2.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=462515