Miiluri

Keitä spagetti suolalla ja öljyllä maustetussa vedessä.

Kuulllota sipulisilppu öljyssä, lisää kinkku kuutioina ja hauduta hetki.

Lisää ns. kerma, persilja, mustapippuri (ja suolaa tarpeen mukaan).

Sekoita valutettu, kypsä spagetti kastikkeen kanssa ja lämmitä tarpeen mukaan kunnes juusto on sulanut kunnolla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rakettispagetti, keittämätön, 1dl=n.50g (Myllynparas), annos 100g1124g3933kcal147.2g779.9g19.1g36g
Sipuli (kuorittu)315g85kcal4.1g15.1g0.6g5.3g
Saunapalvikinkku (Atria 2,2%,siivu n.7g)1124g1011kcal183.2g15.7g24.7g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g899g764kcal12.6g39.6g62.9g2.7g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa450g1349kcal103.4g0g103.4g0g
Persilja 18g4.9kcal0.2g0.2g0g1.4g
Mustapippuri 23g63kcal2.4g8.6g0.7g6g
Suola, annos 3g23g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 112g994kcal0g0g112.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8172g16408kcal906.2g1718.2g647.6g102.8g
Valittu annoskoko4086g8204kcal453.1g859.1g323.8g51.4g
Annoskoko puolitettuna2043g4102kcal226.6g429.6g161.9g25.7g
Arvot/100g100g201kcal11.1g21g7.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=91686