Mustikka-MarenkiJäädyke

Vatkaa muna ja sokeri vaahdoksi.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Sulata ja soseuta mustikat
ja lisää munavaahtoon.

Kääntele vaahdot keskenään.

Murskaa marengit kevyesti ja sekoita joukkoon.

Kaada seos runsaalla tuorekelmulla vuorattuun pitkulaiseen vuokaan ja peitä
folioa.

Pakasta yön yli. Nosta jäädyke tarjoille kelmun avulla noin 15 minuuttia ennen tarjoilloa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 511 grammaa

Senjorita

Enkelitar sanoi...

Nam! aivan ihanan makuista!

maanantai 06.10.2008 klo 19:56

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan keltuainen 34% kananmunan massasta 8g23kcal1.2g0g2g0g
Sokeri 400g1624kcal0g399.6g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl1600g5440kcal32g48g560g0g
Mustikka, Pakkasmarja1600g533kcal8g102.4g9.6g52.8g
Marenki 480g1317kcal24.4g299.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8176g17872kcal131.2g1698.2g1143.6g105.6g
Valittu annoskoko4088g8936kcal65.6g849.1g571.8g52.8g
Annoskoko puolitettuna2044g4468kcal32.8g424.6g285.9g26.4g
Arvot/100g100g219kcal1.6g20.8g14g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=62218