Juustokakku (kevyt)

Murenna keksit.

Mausta Hermesetajauhella (3 rkl) ja inkiväärillä.

Lisää rahka, sulata rasva ja lisää murujen joukkoon.

Nypi tasaiseksi taikinaksi.

Painele seos irtoreunaiseen vuokaan, jonka pohjalle on laitettu leivinpaperi.

Seos ei saa nousta reunoille.

Sekoita tuorejuustoon makeutusaine(2,5 dl), vaniljasokeri sekä sitruunan mehu ja kuoriraaste.

Sekoita joukkoon munat yksitellen.

Kaada juustotäyte vuokaan, keksipohjan päälle ja paista kakkua 175 asteisessa uunissa keskitasolla noin 30-35 minuuttia.

Pyöräytä veitsellä vuoan ympäri, reunan ja kakun välistä.

Irrota vuoan reunat varovaisesti ja laita kakku viileään jäähtymään.

Koristele jäähtynyt kakku marjoilla tai hedelmillä ja tarjoa.

Marjoja tai hedelmiä ei ole tässä laskettu mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 146 grammaa

Isosisko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Philadelphia extra light -tuorejuusto, 5% rasvaa1745g1745kcal192g52.4g87.3g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g14g56kcal0g13.8g0g0g
Sitruunan mehu, tuore, 50 ml175g37kcal14.1g0g0.5g0.2g
Välipalakeksi, digestive 942g4029kcal61.1g556.4g172g31.4g
Maitorahka, milbona (500g)157g107kcal19.2g6.1g0.3g0g
Margariini 80% keskiarvo157g1115kcal0.5g0.3g125.6g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g4.5g17kcal0.2g3.6g0.2g0g
Kananmuna kuoreton 768g1095kcal96g2.3g78.7g0g
Hermesetasjauhe, annos 1g105g303kcal1.3g58.6g0g41.9g
Hermesetas-jauhe21g61kcal0.3g11.7g0g8.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8176g17127kcal769.4g1410.4g929.2g163.8g
Valittu annoskoko4088g8564kcal384.7g705.2g464.6g81.9g
Annoskoko puolitettuna2044g4282kcal192.4g352.6g232.3g41g
Arvot/100g100g210kcal9.4g17.3g11.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=111500