Mansikka-valkosuklaakakku

Sulata margariini ja lisää sen joukkoon murskatut keksit.

Painele seos irtopohjavuoan pohjalle.

Vatkaa kerma vaahdoksi, lisää sokeri, maitorahka, soseutetut mansikat ja sulatettu suklaa.

Sekoita.

Lämmitä 1,5 rkl sitruunamehua ja liota liivate siihen.

Lisää seokseen hämmentäen.

Kaada täyte keksipohjan päälle.

Anna jähmettyä jääkaapissa väh. 6 tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 73 grammaa

Arroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini, Pirkka365g2628kcal3.6g3.6g292g0g
Liivatelehti, gelatiini17g59kcal14.4g0g0g0g
Maitorahka, vähälaktoosinen (Rainbow), annos 250g702g449kcal77.2g28.1g1.4g0g
Tomusokeri 1dl=60g84g337kcal0g84.2g0g0g
Mansikka 1404g653kcal7g117.9g2.8g26.7g
Kaurakeksi (Vanajan), annos 100g674g2709kcal53.9g411g114.6g24.9g
Flora vispi 20% (Unilever), annos 100g562g1179kcal16.8g28.1g112.3g0g
Valloittava valkoinen (Panda), annos 35g281g1483kcal25.8g168.5g75.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8176g18993kcal397.4g1682.8g1197.8g103.2g
Valittu annoskoko4088g9497kcal198.7g841.4g598.9g51.6g
Annoskoko puolitettuna2044g4748kcal99.4g420.7g299.5g25.8g
Arvot/100g100g232kcal4.9g20.6g14.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368316