Kaalilaatikko VHH (01/14)

Keitä kaalisilppu kypsäksi.

Paista jauhis ja sipulisilppu öljyssä.

Mausta makusi mukaan valkopippurilla, suolalla, meiramilla yms.
Valuta kaalit, ota vesi talteen (3dl) ja liota siihen lihaliemikuutio.

Lisää kerma ja munat.

Sekoita vuuassa kaali ja jauhismössö, kippaa päälle munakermaseos.

Paista 200* noin tunti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali1284g271kcal15.4g43.7g2.6g27g
Sipuli (kuorittu)263g71kcal3.4g12.6g0.5g4.5g
Vesi525g0kcal0g0g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 350g1156kcal7g10.5g122.6g0g
Kananmuna kuoreton 385g550kcal48.2g1.2g39.5g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)19g54kcal1.8g3.5g3.7g0.1g
Voi, 1 tl, 5 g35g256kcal0.4g0.4g28g0g
Sika-nautajauheliha, 80/20% (Rainbow), annos 600g1226g3310kcal208.4g0g269.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8176g11336kcal569.2g143.8g933.2g63.2g
Valittu annoskoko4088g5668kcal284.6g71.9g466.6g31.6g
Annoskoko puolitettuna2044g2834kcal142.3g36g233.3g15.8g
Arvot/100g100g139kcal7g1.8g11.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=400459