Jauhelihakastike kidneypavuilla

Paista sipuli ja valkosipuli öljyssä, miedolla lämmöllä.

Nauti tuoksusta.

Siirrä syrjään kun sipuli on kullankeltaista.

Varo polttamasta.

Kumoa samaan pannuun jauheliha ja paista kypsäksi.

Mausta maun mukaan.

Lisää sekaan lohkotut tomaatit (tai tomaattimurska).

Anna muhia hetki.

Lisää pavut ja sipuli.

Jos käytät purkkipapuja, huuhdo liemi pois.

Voit suurustaa kastikken parilla teelusikallisella maissijauhoa.

Tarkista lopuksi suola ja maku.

Oregano sopii tähän hyvin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 146 grammaa

Tmrtkn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypapuja suolaliemessä 1/2 prk Kypsennetty (Pirkka), annos 125g876g964kcal68.3g157.7g4.4g79.7g
Mustapippuri 1.8g4.9kcal0.2g0.7g0.1g0.5g
Paprikajauhe, punanen3.5g8.8kcal0.5g0.6g0.5g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti 1577g359kcal8.8g54.4g4.7g22.1g
Paprika keltainen 140g42kcal1.3g7.1g0.3g2.8g
Sipuli 18g5.3kcal0.2g0.8g0g0.3g
Paistijauheliha 10%1402g2383kcal280.3g0g140.2g0g
Oliiviöljy 35g310kcal0g0g35g0g
Valkosipuli 35g38kcal2.8g5.7g0.2g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8176g8229kcal724.8g454g370.8g212.2g
Valittu annoskoko4088g4114kcal362.4g227g185.4g106.1g
Annoskoko puolitettuna2044g2057kcal181.2g113.5g92.7g53.1g
Arvot/100g100g101kcal8.9g5.6g4.5g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=70373