Kesäkurpitsa pastakastike

Kuullota sipuli öljyssä, lisää valutetut herkkusienet sekä suikaloitu kesäkurpitsa.

Sekoita jauhot veteen ja lisää seos pannulle nauhana.

Anna kiehua kokoon hetki miedolla lämmöllä.

Lisää lopuksi sulatejuusto ja halutessasi timjami.

Anna vielä kiehua kokoon viitisen minuuttia hiljaisella tulella.

Tarjoile pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 234 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 131g24kcal0.7g3.3g0.5g0.9g
Herkkusieni säilyke 44g7.4kcal0.9g0.1g0.1g1g
Sipuli (kuorittu)22g5.9kcal0.3g1g0g0.4g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.8.7g31kcal1.2g5.9g0.2g0.3g
Vesi131g0kcal0g0g0g0g
Timjami 0.9g2.5kcal0.1g0.2g0.1g0.3g
Oliiviöljy 2.2g19kcal0g0g2.2g0g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi4.4g14kcal0.2g0.7g1.2g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 66g195kcal12.2g1.6g15.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana819g598kcal31.2g25.6g40g5.8g
Valittu annoskoko410g299kcal15.6g12.8g20g2.9g
Annoskoko puolitettuna205g150kcal7.8g6.4g10g1.5g
Arvot/100g100g73kcal3.8g3.1g4.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=111038