Muurinpohjaletut - täysmaitoon

10 dl täysmaitoa
2 dl ohrajauhoja
3-4 dl karkeita vehnäjauhoja
2 tl suolaa

Anna taikinan turvota ainakin puoli tuntia, lisää:

4 kananmunaa
50 g sulatettua voita
1/2 dl rypsiöljyä

Paistamiseen:
50 g sulatettua voita
1/2 dl rypsiöljyä

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 182 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 225g142kcal6.7g10.8g7.9g0g
Ohrajauho (Sunnuntai), annos 100g29g94kcal3.2g18.7g0.6g3.2g
Vehnäjauho, sunnuntai59g205kcal7g41.5g1.2g1.8g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Voi 23g163kcal0.3g0.1g18.3g0g
Rypsiöljy 20g179kcal0g0g20.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 53g66kcal5.8g0.1g4.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana819g1698kcal46g142.4g106g10g
Valittu annoskoko409g849kcal23g71.2g53g5g
Annoskoko puolitettuna205g424kcal11.5g35.6g26.5g2.5g
Arvot/100g100g207kcal5.6g17.4g12.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=128197