Limanpapu-kirsikkatomaattitagine

Kuumenna öljy paksupohjaisessa pannussa.

Kisää sipuli, valkosipuli ja inkivääri ja kuullota seosta n. 10 min. kunnes ainekset ovat pehmenneet, mutta eivät ruskistuneet.

Lisää seokseen sahrami ja sen jälkeen kirsikkatomaatit sekä sokeri.

Kun tomaatit alkavat pehmetä, lisää valutetut pavut.

Kun seos kuumentunut kauttaaltaan, lisää oliivit, kaneli ja paprikajauhe.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan ja ripottele pinnalle silopersiljaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 234 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Papu iso valkoinen, keitetty202g584kcal44.3g90.7g3.2g0g
Oliiviöljy 18g157kcal0g0g17.7g0g
Sipuli (kuorittu)31g8.3kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Valkosipuli 5.3g5.7kcal0.4g0.9g0g0.1g
Inkivääri, tuore, silputtu11g8.8kcal0.2g1.9g0.1g0.2g
Kirsikkatomaatti, suomalainen110g22kcal0.7g4.2g0.3g1.5g
Intiaanisokeri (Bolivia), annos 10g3.5g12kcal0.1g3.1g0g0g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 26g52kcal0.4g0.5g5.3g1.2g
Sahrami (Santa maria), annos 0.5g0.2g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.9g2.8kcal0.1g0.2g0.1g0.3g
Kaneli, jauhettu, annos 2g0.9g2.3kcal0g0.7g0g0.5g
Persilja 2.2g0.6kcal0g0g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana819g1712kcal93.2g207.4g53.6g9g
Valittu annoskoko410g856kcal46.6g103.7g26.8g4.5g
Annoskoko puolitettuna205g428kcal23.3g51.9g13.4g2.3g
Arvot/100g100g209kcal11.4g25.3g6.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=173903