Siskonmakkarakeitto-krisse

Keitä kasvikset toisessa kattilassa.

Laita keitinveteen pippurit.

Pursota siskonmakkarat toiseen kattilaan ja litraan vettä.

Pilko makkarapaloja halutessasi pieniksi, niin on sattumia joka lusikallisessa.

Laita sekaan kasvisliemivalmiste.

Yhdistä ainekset likimain kypsänä isompaan kattilaan.

Viimeistele lorauksella ketsuppia sekä silputa keittoon ruohosipulia tai vaikka valkosipulinvarsia, tai kevätsipulilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 364 grammaa

Krisse2506
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raakamakkara, siskonmakkara 56g120kcal5.6g0.5g10.7g0g
Keittojuurekset+peruna (Apetit), annos 100g85g48kcal1.2g10.5g0.2g0g
Nuppuvihannes kukkakaali, porkkana, parsakaali 34g10kcal0.6g1.2g0.1g0.8g
Vesi, vesijohtovesi 225g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix5.6g2.8kcal0.1g0.6g0g0g
Kasvisliemi fond du chef (Knorr), annos 100g1.7g2kcal0g0.1g0.2g0g
Mustapippuri 1.1g3.2kcal0.1g0.4g0g0.3g
Ruohosipuli 1.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana819g372kcal15.2g26.6g22.4g2.2g
Valittu annoskoko409g186kcal7.6g13.3g11.2g1.1g
Annoskoko puolitettuna205g93kcal3.8g6.7g5.6g0.6g
Arvot/100g100g45kcal1.9g3.2g2.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=272845