Raparperipiirakka

Pilko raparperit kattilaan.

Lisää 1 dl vettä ja 1-2 dl sokeria.

Anna porista noin vartin verran.

Kaada täyte piirakkavuokaan ja paista 200 asteessa noin 30-40min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 91 grammaa

Naukkis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi, tuore135g42kcal0.9g7.4g0.1g1.9g
Vesi45g0kcal0g0g0g0g
Sokeri58g234kcal0g57.5g0g0g
Piirakkataikina, pakaste, makea, pyöreä (Myllyn paras), annos 380g172g652kcal12.2g86.2g27.8g3.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana819g1854kcal26.2g302.2g55.8g10g
Valittu annoskoko410g927kcal13.1g151.1g27.9g5g
Annoskoko puolitettuna205g464kcal6.6g75.6g14g2.5g
Arvot/100g100g226kcal3.2g36.9g6.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296847