Jauheliha-perunalaatikko

Ruskista jauheliha ja sipuli.

Mausta jauhelihamausteella ja mustapippurirouheella.

Kiehauta lihaliemi ja lisää kolmen juuston kerma.

Kokoa vuokaan kerroksittain peruna-sipuliseos, juuressuikaleet ja jauheliha.

Lisää liemi.

Paista 200 asteessa noin 1,5 h.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 468 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juuressuikale (Pirkka), annos 280g79g20kcal0.8g3.9g0.2g2g
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 109g78kcal2g15.8g0.2g1.2g
Valio maustettu ruokakerma 3 juustoa 1 prk 2,5 dl55g66kcal1.9g2g5.5g0g
Lihaliemikuutio Maggi2.4g6.7kcal0.2g0.2g0.6g0g
Vesi66g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Jauheliha kevyt (Atria), annos 100g88g149kcal16.6g0g8.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana819g644kcal43.2g44.8g30.6g6.8g
Valittu annoskoko409g322kcal21.6g22.4g15.3g3.4g
Annoskoko puolitettuna205g161kcal10.8g11.2g7.7g1.7g
Arvot/100g100g79kcal5.3g5.5g3.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=75759